RICK & PRISCILLA 6 JUNI 2019

6 juni 2019 was de dag voor Rick en Priscilla. Zij zeiden het ja-woord tegen elkaar bij Strandclub Naturel in Scheveningen. De magie van Naturel is mede te danken aan de afgelegen plek. Geen buren, geen lawaai van andere strandtenten, helemaal niets anders dan zand, zee en duinen om je heen. De romantische en vooral ongedwongen sfeer maakt Naturel een trouwlocatie waar alleen de echte strandliefhebber op af komt.

We kwamen aan op het prachtige strand van Scheveningen. We werden met een jeep de duinen ingebracht waar de fotoshoot plaatsvond en wij prachtige drone beelden konden maken. Al snel arriveerden de eerste gasten bij de strandclub. Er werd genoten van de heerlijke taarten en we maakten ons op voor de ceremonie.

De dag was wat bewolkt en met veel wind van start gegaan. Maar zodra de ceremonie was begonnen, kwam de zon tevoorschijn en ging de wind wat liggen. Lieve woorden en mooie speeches volgden. Er werd getrouwd, gelachen en gekust.

Na de toost, felicitaties en een heerlijke borrel, was het alweer tijd om aan tafel te gaan. Er werd een prachtig buffet klaargezet door Naturel. Puur, eerlijk en vers zijn kenmerkend voor de keuken van Naturel. Het buffet was kleurrijk en heerlijk!

De zon scheen nog steeds heerlijk en de wind was nog meer gaan liggen. Er werd wat nagepraat en uitgebuikt in het zand. De saxofonist arriveerde, de dj was er klaar voor, het feest werd geopend en langzaamaan gingen de voetjes van de vloer.

Wij hebben genoten van jullie liefde en plezier met elkaar. Het was een bijzondere dag met een heerlijk bruidspaar en lieve gasten. Hierboven kun je de hoogtepunten van deze dag bekijken.

MAURICE & AMBER 25 MEI 2019

Op 25 mei 2019 trouwden Maurice en Amber bij Dutch Biz in Amersfoort. We kwamen aan bij een prachtige witte villa, met aangrenzend een grote tuin voor de huwelijksvoltrekking, waar Amber zich voorbereidde op haar trouwdag. Maurice arriveerde later. Naarmate de ceremonie naderde, werd het drukker in de villa en nam de spanning toe. Maurice was inmiddels, samen met zijn getuigen, aangekomen bij de villa, corsages van Blooming by Diana werden opgespeld en langzaam druppelden ook de gasten binnen.

Het blijft bijzonder als bruidsparen elkaar pas voor het eerst zien bij het altaar. Na wat liefdevolle knuffels bij de first look, was het tijd voor een prachtige ceremonie. Een ceremonie midden in het bos!

Na de ceremonie verplaatsen we ons richting de andere kant van het terrein met een gezellige bar en een ruim terras met ligging aan een uitgestrekt grasveld. Er volgden felicitaties van vrienden en familie en er werd gelachen, geproost, maar vooral genoten van en met elkaar. Er werden heerlijke gerechtjes geserveerd. De gasten hadden zelf taarten gebakken voor het dessertbuffet. Na wat lieve woorden van Maurice en Amber, opende Maurice het dessertbuffet door het chambreren van de champagne.

Er werd nog heerlijk genoten van de taarten, terwijl ook de avondgasten zich bij ons voegden. Maurice had als verrassing voor Amber zelf een lied geschreven. Een lach en een traan kwamen voorbij. De openingsdans volgden en er werd nog tot in de late uurtjes gedanst en gefeest midden in de bossen van Amersfoort.

Het was een bruiloft waar vieren, genieten, lieve mensen en goed eten centraal stonden. Wij willen Maurice en Amber dan ook nogmaals bedanken dat wij bij deze prachtige dag aanwezig mochten zijn. Hierboven kun je de hoogtepunten van deze dag bekijken. De hele trouwfilm is ook op onze website te vinden. 

Samen met Denise Schilderman Fotografie hebben wij deze mooie dag in foto en video vastgelegd.

WESTLAND RALLY 2019

Zondag 24 maart werd de 4e Westland Rally verreden en Absolute Productions was er bij! Ruim 80 equipes verschenen rond 09.00 uur aan de start bij Lake House Rotterdam in Bergschenhoek. Een prachtige mix van snelle auto's, maar zeker ook veel oldtimers verschenen op deze mooie zondagmorgen aan de start. De deelnemers navigeerden vervolgens aan de hand van diverse routesystemen naar Fort St. Gertrudis, waar de lunchstop was. In de middag ging het parcours richting het Westland. De finish was bij de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk, waar met een walking dinner voor alle deelnemers de dag werd afgesloten. Na de prijsuitreiking werd een prachtige donatie van € 50.000,- overhandigd aan Stichting Zeldzame Ziekte Fonds. Met dit hele mooie bedrag kunnen zij, in samenwerking met Stichting Westland Rally, voor 24 Westlandse gezinnen met een kind met een zeldzame ziekte een werkelijk onbezorgde en onvergetelijke week in Villa Pardoes verzorgen. Villa Pardoes is een sprookjesachtige aangepaste vakantievoorziening speciaal gericht op ernstig zieke kinderen en biedt echt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend, ziek kind. Daarnaast laten zij met deze opbrengst ook enkele droomwensen van Westlandse kinderen met een zeldzame ziekte in vervulling gaan. Absolute Productions is trots dat wij hebben mogen meewerken aan dit fantastische evenement. Wij willen de organisatie van Westland Rally enorm bedanken. Jullie kunnen trots zijn op dit geweldige resultaat! De aftermovie van deze Westland Rally 2019 vind je op onze website! Geniet nog een keer na van deze mooie dag.