Maurice & Amber

Op 25 mei 2019 trouwden Maurice en Amber bij Dutch Biz in Amersfoort. We kwamen aan bij een prachtige witte villa, met aangrenzend een grote tuin voor de huwelijksvoltrekking, waar Amber zich voorbereidde op haar trouwdag. Maurice arriveerde later. Naarmate de ceremonie naderde, werd het drukker in de villa en nam de spanning toe. Maurice was inmiddels, samen met zijn getuigen, aangekomen bij de villa, corsages van Blooming by Diana werden opgespeld en langzaam druppelden ook de gasten binnen.

Het blijft bijzonder als bruidsparen elkaar pas voor het eerst zien bij het altaar. Na wat liefdevolle knuffels bij de first look, was het tijd voor een prachtige ceremonie. Een ceremonie midden in het bos! 

Na de ceremonie verplaatsen we ons richting de andere kant van het terrein met een gezellige bar en een ruim terras met ligging aan een uitgestrekt grasveld. Er volgden felicitaties van vrienden en familie en er werd gelachen, geproost, maar vooral genoten van en met elkaar. Er werden heerlijke gerechtjes geserveerd. De gasten hadden zelf taarten gebakken voor het dessertbuffet. Na wat lieve woorden van Maurice en Amber, opende Maurice het dessertbuffet door het chambreren van de champagne. 

Er werd nog heerlijk genoten van de taarten, terwijl ook de avondgasten zich bij ons voegden. Maurice had als verrassing voor Amber zelf een lied geschreven. Een lach en een traan kwamen voorbij. De openingsdans volgden en er werd nog tot in de late uurtjes gedanst en gefeest midden in de bossen van Amersfoort.

Het was een bruiloft waar vieren, genieten, lieve mensen en goed eten centraal stonden. Wij willen Maurice en Amber dan ook nogmaals bedanken dat wij bij deze prachtige dag aanwezig mochten zijn. De trouwfilm kun je hieronder bekijken! 

Samen met Denise Schilderman Fotografie hebben wij deze mooie dag in foto en video vastgelegd.

Deel via: