Rick & Priscilla

6 juni 2019 was de dag voor Rick en Priscilla. Zij zeiden het ja-woord tegen elkaar bij Strandclub Naturel in Scheveningen. De magie van Naturel is mede te danken aan de afgelegen plek. Geen buren, geen lawaai van andere strandtenten, helemaal niets anders dan zand, zee en duinen om je heen. De romantische en vooral ongedwongen sfeer maakt Naturel een trouwlocatie waar alleen de echte strandliefhebber op af komt. 

We kwamen aan op het prachtige strand van Scheveningen. We werden met een jeep de duinen ingebracht waar de fotoshoot plaatsvond en wij prachtige drone beelden konden maken. Al snel arriveerden de eerste gasten bij de strandclub. Er werd genoten van de heerlijke taarten en we maakten ons op voor de ceremonie. De dag was wat bewolkt en met veel wind van start gegaan. Maar zodra de ceremonie was begonnen, kwam de zon tevoorschijn en ging de wind wat liggen. Lieve woorden en mooie speeches volgden. Er werd getrouwd, gelachen en gekust.

Na de toost, felicitaties en een heerlijke borrel, was het alweer tijd om aan tafel te gaan. Er werd een prachtig buffet klaargezet door Naturel. Puur, eerlijk en vers zijn kenmerkend voor de keuken van Naturel. Het buffet was kleurrijk en heerlijk! 

De zon scheen nog steeds heerlijk en de wind was nog meer gaan liggen. Er werd wat nagepraat en uitgebuikt in het zand. De saxofonist arriveerde, de dj was er klaar voor, het feest werd geopend en langzaamaan gingen de voetjes van de vloer. 

Wij hebben genoten van jullie liefde en plezier met elkaar. Het was een bijzondere dag met een heerlijk bruidspaar en lieve gasten. Hieronder kun je de hoogtepunten van deze dag bekijken.

Deel via: