Ga direct naar de inhoud.

Wichert & Michelle

Op een prachtige nazomerdag trouwden Wichert en Michelle. Wij begonnen de dag bij de ouders van Wichert, waar hij samen met zijn zoon in zijn trouwpak werd gehesen. Een klein stukje verderop maakten Michelle zich klaar voor de grote dag, samen met haar dochter. 

Lees meer

Sjoerd & Judith

14 en 15 september 2019 was het weekend voor Sjoerd en Judith. Niet één, maar twee dagen feest! In alle vroegte en stilte kwamen wij aan bij Landgoed 't Roode Koper, midden op de Veluwe, vlakbij Ermelo. Wat een waanzinnige trouwlocatie is dit! Een pareltje verscholen in de bossen. 

Lees meer

Rick & Priscilla

6 juni 2019 was de dag voor Rick en Priscilla. Zij zeiden het ja-woord tegen elkaar bij Strandclub Naturel in Scheveningen. De magie van Naturel is mede te danken aan de afgelegen plek. Geen buren, geen lawaai van andere strandtenten, helemaal niets anders dan zand, zee en duinen om je heen. De romantische en vooral ongedwongen sfeer maakt Naturel een trouwlocatie waar alleen de echte strandliefhebber op af komt. 

Lees meer

Maurice & Amber

Op 25 mei 2019 trouwden Maurice en Amber bij Dutch Biz in Amersfoort. We kwamen aan bij een prachtige witte villa, met aangrenzend een grote tuin voor de huwelijksvoltrekking, waar Amber zich voorbereidde op haar trouwdag. 

Lees meer

Westland Rally 2019

Zondag 24 maart 2019 werd de 4e Westland Rally verreden en Absolute Productions was er bij! Ruim 80 equipes verschenen rond 09.00 uur aan de start bij Lake House Rotterdam in Bergschenhoek. Een prachtige mix van snelle auto's, maar zeker ook veel oldtimers verschenen op deze mooie zondagmorgen aan de start. 

Lees meer