Wichert & Michelle

Op een prachtige nazomerdag trouwden Wichert en Michelle. Wij begonnen de dag bij de ouders van Wichert, waar hij samen met zijn zoon in zijn trouwpak werd gehesen. Een klein stukje verderop maakten Michelle zich klaar voor de grote dag, samen met haar dochter. 

Steeds meer familieleden, vrienden en vriendinnen verzamelden zich in het huis bij de ouders van Michelle. Niet veel later kwam Wichert, samen met zijn zoon, zijn prachtige bruid en dochter ophalen in een mintgroen VW-busje! 

Na het first-look moment vertrokken we richting Utrecht voor de fotoshoot. Er werden prachtige foto's gemaakt midden in het centrum van Utrecht. 

Na de fotoshoot reden we naar Strand Oog in Al. Dit is een onwijs hip stadsstrand aan het Amsterdam-Rijnkanaal aan de rand van Utrecht. Wat een unieke en toffe trouwlocatie! Familie, kennissen, vrienden en vriendinnen hadden zich al verzameld op de locatie, waar niet veel later het bruidspaar aan kwam en de ceremonie van start kon gaan. Lieve woorden van de trouwambtenaar, live muziek en prachtige geloften naar elkaar en naar de kinderen. 

Na de ceremonie kon er dan eindelijk getoost worden. Een toost op de liefde en het geluk van dit geweldige bruidspaar. Er werd gelachen, gedanst en gevierd. De meest exotische cocktails werden geserveerd. 

Tijdens het diner volgden er onwijs lieve woorden van familie, om vervolgens de avond echt te openen met een heerlijke openingsdans. De voetjes gingen gelijk van de vloer en er is nog tot in de late uurtjes gefeest, gedanst, gedronken, maar vooral genoten. 

Lieve Wichert en Michelle, bedankt voor het vertrouwen en het genieten. Het was een prachtige dag! Bekijk hieronder de trouwfilm! 

Deel via: