Hét adres voor jullie cinematische trouwfilm! 

Wat is er mooier dan jullie huwelijk vast te laten leggen op film om keer op keer na te kunnen genieten van de mooiste momenten van jullie trouwdag? In een cinematische trouwfilm van ongeveer 5 tot 6 minuten komen alle hoogtepunten van jullie trouwdag voorbij. Jullie willen toch ook een blijvende herinnering van de mooiste dag uit jullie leven? 

Wij zijn een jong, enthousiast en creatief bedrijf. We leggen alle mooie, leuke, spontane en emotionele momenten tijdens jullie bruiloft vast in 4K cinematische beelden. We zorgen ervoor dat er geen detail verloren gaat en wij werken met de nieuwste apparatuur zodat we de mooiste shots kunnen maken. 

Love story! 

In jullie cinematische trouwfilm werken we vaak met gesproken woorden die opgenomen zijn tijdens jullie trouwdag en die iets zeggen over het bruidspaar. Dit kunnen stukjes zijn uit jullie eigen geloften naar elkaar, woorden van de trouwambtenaar of een speech van een dierbare. Daarnaast werken wij vaak met sound effects die een extra dimensie aan de trouwfilm geven. Denk hierbij aan vogeltjes die fluiten of schoenen over een grindpad. 

Love is in the air, captured with a drone! 

Met onze drone maken wij beelden van kleine of grote hoogte, zonder meerprijs! Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld een mooie overview van jullie unieke trouwlocatie vastleggen. Dit geeft natuurlijk een extra wauw-effect aan jullie trouwfilm. 

Same day edit! 

Willen jullie de avond spectaculair openen? Kies dan voor een same day edit! Tijdens jullie diner zullen wij een compilatie maken van de hoogtepunten van jullie dag. Deze videoclip wordt vervolgens op een groot scherm vertoond aan alle gasten!