Sjoerd & Judith

14 en 15 september 2019 was het weekend voor Sjoerd en Judith. Niet één, maar twee dagen feest! In alle vroegte en stilte kwamen wij aan bij Landgoed 't Roode Koper, midden op de Veluwe, vlakbij Ermelo. Wat een waanzinnige trouwlocatie is dit! Een pareltje verscholen in de bossen. 

Sjoerd en Judith hadden net ontbeten met de familie en gingen zich allebei klaarmaken voor hun grote dag. Hij samen met een goede vriend, zij samen met haar moeder, zus en goede vriendin. De getting ready blijft een mooi en bijzonder moment. 

Na het first-look moment vond de fotoshoot plaats op dit prachtige en vooral fotogenieke landgoed. Vervolgens werd er met de familie geluncht in de tuin. 

Na de lunch druppelden de eerste gasten binnen. Iedereen werd netjes ingecheckt en maakten zich op voor de ceremonie. De ceremonie vond plaats in één van de prachtige tuinen van het landgoed met een zeer goede vriend als babs! 

Na afloop van de ceremonie stond de champagne al klaar. Er werd getoost op de liefde en het geluk van het bruidspaar. De champagne vloeiden, de live band speelden en er werd gelachen, gepraat en genoten van en met elkaar. 

Het diner vond binnen plaats. Lieve woorden van familie volgden. Er werd heerlijk lang getafeld en geborreld. Aan het einde van de avond konden de gasten zich terug trekken naar hun hotelkamers. De volgende ochtend konden zij allemaal weer aanschuiven aan het ontbijt. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Na het ontbijt was het tijd om afscheid te nemen van elkaar. 

Lieve Sjoerd en Judith, wat een waanzinnig weekend was dit! Nogmaals bedankt! De trouwfilm van het weekend kun je hieronder bekijken! 

 

Deel via: